Hotel Iberostar Pinos Park

Hotel Iberostar Pinos Park

kr. 3.557,00

Hotel Iberostar Pinos Park ligger på et vidunderligt sted på Mallorca, nemlig på stranden i en smuk bugt. Denne indkvartering er perfekt for alle, der kan lide at nyde sol, hav og strand, men du må endelig ikke gå glip af at tage på eventyr på resten af øen også.Hotellet har en stor swimmingpool til de obligatoriske timers vandsjov og en dejlig terrasse, hvor man kan tørre sig i solen efterfølgende. Til de små feriegæster er der en pool med rutsjebaner, hvor de vil have det sjovt.God mad er også meget vigtig, og derfor venter der en velsmagende buffet på restauranten hver dag. Nogle dage er der endda tema! Hvis du vil have en kølig drink i løbet af dagen, kan du lægge vejen forbi poolbaren, og sidst på dagen er det hyggeligt at skåle sammen i loungebaren. Hav en god ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921211384
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Iberostar Pinos Park ligger på et vidunderligt sted på Mallorca, nemlig på stranden i en smuk bugt. Denne indkvartering er perfekt for alle, der kan lide at nyde sol, hav og strand, men du må endelig ikke gå glip af at tage på eventyr på resten af øen også.
Hotellet har en stor swimmingpool til de obligatoriske timers vandsjov og en dejlig terrasse, hvor man kan tørre sig i solen efterfølgende. Til de små feriegæster er der en pool med rutsjebaner, hvor de vil have det sjovt.
God mad er også meget vigtig, og derfor venter der en velsmagende buffet på restauranten hver dag. Nogle dage er der endda tema! Hvis du vil have en kølig drink i løbet af dagen, kan du lægge vejen forbi poolbaren, og sidst på dagen er det hyggeligt at skåle sammen i loungebaren. Hav en god ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!