Hotel Les Dunes Comodoro

Hotel Les Dunes Comodoro

kr. 3.837,00

Hotel Les Dunes Comodoro er beliggende ved den smukke Levante-strand kun adskilt med den smukke promenade. Er du en strandløve, der også elsker at shoppe og spise lækkert mad, så er du kommet til det rigtige sted. Så snart du træder ud af hotellet, befinder du dig mellem butikker, forskellige restauranter og det hyggelige, gamle centrum er let at tilgå. De rummelige suiter på Hotel Les Dunes Comodoro er moderne indrettet og fuldt udstyret. Fra de rummelige balkoner har du en betagende udsigt over havet og den brede, lange strand. På hotellet er der en swimmingpool til at køle af i, og du kan slappe af på solterrassen med en kølig drink fra baren. Ønsker du ekstra afslapning eller at bevare dit fitnessniveau under ferien, så kan du slappe af i saunaen eller besøge fitnessrummet. Ønsker du en aften hjemme, byder hotellet på underholdning, men du kan også gå en tur på boulevarden.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700197636069
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Les Dunes Comodoro er beliggende ved den smukke Levante-strand kun adskilt med den smukke promenade. Er du en strandløve, der også elsker at shoppe og spise lækkert mad, så er du kommet til det rigtige sted. Så snart du træder ud af hotellet, befinder du dig mellem butikker, forskellige restauranter og det hyggelige, gamle centrum er let at tilgå.
De rummelige suiter på Hotel Les Dunes Comodoro er moderne indrettet og fuldt udstyret. Fra de rummelige balkoner har du en betagende udsigt over havet og den brede, lange strand. På hotellet er der en swimmingpool til at køle af i, og du kan slappe af på solterrassen med en kølig drink fra baren. Ønsker du ekstra afslapning eller at bevare dit fitnessniveau under ferien, så kan du slappe af i saunaen eller besøge fitnessrummet. Ønsker du en aften hjemme, byder hotellet på underholdning, men du kan også gå en tur på boulevarden.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!