Universal Aparthotel Elisa

Universal Aparthotel Elisa

kr. 3.000,00

Universal Aparthotel Elisa har en skøn beliggenhed, tæt på den smukke S’Estany-sø og i gåafstand fra stranden. Dette moderne kompleks har flotte lejligheder med alle moderne bekvemmeligheder. Der er en swimmingpool med en terrasse, hvor man kan tilbringe en eftermiddag i solen, og en poolbar, hvor man kan nyde sin yndlingsdrink. Dette hotel er ideelt for familier, der ønsker at bo i deres egen lejlighed men samtidig nyde godt af hotellets faciliteter. De farverige lejligheder og studiolejligheder har gratis trådløs internetadgang og er rummelige. I den trendy restaurant og poolbaren kan du bestille lækre måltider, snacks og drikkevarer.Skål for din ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196743086
Kategori:

Beskrivelse

Universal Aparthotel Elisa har en skøn beliggenhed, tæt på den smukke S’Estany-sø og i gåafstand fra stranden. Dette moderne kompleks har flotte lejligheder med alle moderne bekvemmeligheder. Der er en swimmingpool med en terrasse, hvor man kan tilbringe en eftermiddag i solen, og en poolbar, hvor man kan nyde sin yndlingsdrink.
Dette hotel er ideelt for familier, der ønsker at bo i deres egen lejlighed men samtidig nyde godt af hotellets faciliteter. De farverige lejligheder og studiolejligheder har gratis trådløs internetadgang og er rummelige. I den trendy restaurant og poolbaren kan du bestille lækre måltider, snacks og drikkevarer. Skål for din ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!