Hotel Eques Petit Resort

Hotel Eques Petit Resort

kr. 3.989,00

Hotel Eques Petit Resort er et smukt, nyt Boutique hotel i Cala D’Or. Her får du en vidunderlig ferie, hvor du har alt hvad du har brug under solrige dage på det smukke Mallorca. Vil du nyde en dejlig middag, kan du gøre det i en af restauranterne rundt om hjørnet. Elsker du sol og strand, kan du i løbet af dagen gå til til den smukke strand Cala Petita.Hotellets værelser er moderne indrettet og dejlige at slappe af i efter en vidunderlig dag. Der er en dejlig swimmingpool til en forfriskende dukkert og en terrasse, hvor alle kan nyde solen, en god bog eller en god drink ved poolbaren. Når du er på Mallorca, bør du ikke gå glip af et besøg i den fantastiske hovedstad. Palma de Mallorca er fuld af dejlige gader, terrasser og det er et mekka for dem, der elsker at shoppe under ferien. Katedralen er smuk, og hvis du gerne vil nyde en panoramaudsigt over byen, kan du besøge Bellver Slot.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921206072
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Eques Petit Resort er et smukt, nyt Boutique hotel i Cala D’Or. Her får du en vidunderlig ferie, hvor du har alt hvad du har brug under solrige dage på det smukke Mallorca. Vil du nyde en dejlig middag, kan du gøre det i en af restauranterne rundt om hjørnet. Elsker du sol og strand, kan du i løbet af dagen gå til til den smukke strand Cala Petita.
Hotellets værelser er moderne indrettet og dejlige at slappe af i efter en vidunderlig dag. Der er en dejlig swimmingpool til en forfriskende dukkert og en terrasse, hvor alle kan nyde solen, en god bog eller en god drink ved poolbaren.
Når du er på Mallorca, bør du ikke gå glip af et besøg i den fantastiske hovedstad. Palma de Mallorca er fuld af dejlige gader, terrasser og det er et mekka for dem, der elsker at shoppe under ferien. Katedralen er smuk, og hvis du gerne vil nyde en panoramaudsigt over byen, kan du besøge Bellver Slot.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!