Villa’s Calpe med privat pool – Inklusiv billeje

Villa’s Calpe med privat pool – Inklusiv billeje

kr. 4.539,00

Villas Calpe er den ideelle indkvartering til en afslappende ferie på Costa Blanca. Disse villaer ligger spredt over et smukt område nær den dejlige by Calpe. De har plads til op til 8 personer og er forskellige med hensyn til udseende og indretning.Der er ca. 2,5 km til centrum og den smukke, langstrakte strand “Playa Cristal”. Omgivelserne er utroligt flotte, og i Calpe finder du også et hyggeligt centrum med butikker, terrasser og gamle gader med hvide huse. Men du behøver slet ikke forlade indkvarteringen for at få en fantastisk ferie; villaerne har en privat pool omgivet af en dejlig solterrasse. Her kan du nyde fred og ro, solen og en dejlig kølig drink. Hvilken luksus! Bemærk venligst, at nogle villaer har flere trin, både indendørs og udendørs.Langs kysten mellem Moraira og Calpe er der mange små strande, fantastisk! Der er også mange restauranter, alle med vidunderlig udsigt. Fra Calpe kan du nå Moraira på ca. 20 minutter i bil. Nord for Moraira, i retning af Jávea, er der også mange små, hyggelige strande.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702116952260
Kategori:

Beskrivelse

Villas Calpe er den ideelle indkvartering til en afslappende ferie på Costa Blanca. Disse villaer ligger spredt over et smukt område nær den dejlige by Calpe. De har plads til op til 8 personer og er forskellige med hensyn til udseende og indretning.
Der er ca. 2,5 km til centrum og den smukke, langstrakte strand “Playa Cristal”. Omgivelserne er utroligt flotte, og i Calpe finder du også et hyggeligt centrum med butikker, terrasser og gamle gader med hvide huse. Men du behøver slet ikke forlade indkvarteringen for at få en fantastisk ferie; villaerne har en privat pool omgivet af en dejlig solterrasse. Her kan du nyde fred og ro, solen og en dejlig kølig drink. Hvilken luksus! Bemærk venligst, at nogle villaer har flere trin, både indendørs og udendørs.
Langs kysten mellem Moraira og Calpe er der mange små strande, fantastisk! Der er også mange restauranter, alle med vidunderlig udsigt. Fra Calpe kan du nå Moraira på ca. 20 minutter i bil. Nord for Moraira, i retning af Jávea, er der også mange små, hyggelige strande.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!