Relaxia Beverly Park

Relaxia Beverly Park

kr. 4.183,00

Den populære Relaxia Beverly Park ligger på et af de bedste steder på Gran Canaria, tæt på de forskellige centre i Playa del Inglés. Det er et ideelt sted at nyde en ubekymret solferie. Det kan man gøre hele året rundt, da der er behagelige temperaturer nærmest året rundt. Og med stranden en kort gåtur væk er du perfekt placeret til at kunne udnytte det!Relaxia Beverly Parks enkle værelser har alle egen balkon eller terrasse. Har du lyst til lidt action? Så er du også på rette sted her. Med 3 swimmingpools, et spillerum og minigolf vil unge og gamle have det sjovt.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954275605
Kategori:

Beskrivelse

Den populære Relaxia Beverly Park ligger på et af de bedste steder på Gran Canaria, tæt på de forskellige centre i Playa del Inglés. Det er et ideelt sted at nyde en ubekymret solferie. Det kan man gøre hele året rundt, da der er behagelige temperaturer nærmest året rundt. Og med stranden en kort gåtur væk er du perfekt placeret til at kunne udnytte det!
Relaxia Beverly Parks enkle værelser har alle egen balkon eller terrasse. Har du lyst til lidt action? Så er du også på rette sted her. Med 3 swimmingpools, et spillerum og minigolf vil unge og gamle have det sjovt.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!