OLA Lejligheder Cala d’Or

OLA Lejligheder Cala d’Or

kr. 3.170,00

OLA Lejligheder Cala d’or er en hyggelig indkvartering med en førsteklasses beliggenhed i centrum. Efter en kort gåtur er du allerede fremme ved butikkerne, restauranterne og barerne i dette sjove og smukke ferieområde. Cala Gran-stranden, der ligger i en smuk bugt, ligger også kun en kort gåtur væk. Cala D’ors andre bugter er også smukke og kan ligeledes findes i nærheden.Foretrækker du at opholde dig ved poolen? Så slå dig ned på en liggestol og nyd solen dagen lang i den velholdte have. Din yndlingsdrink serveres i poolbaren, og der er også en terrasse, hvor du kan skåle med resten af dit rejseselskab. Lejlighederne er også meget moderne, og du vil helt sikkert føle dig hjemme her. Husk også at bruge en dag på at udforske resten af Mallorca. God ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196700783
Kategori:

Beskrivelse

OLA Lejligheder Cala d’or er en hyggelig indkvartering med en førsteklasses beliggenhed i centrum. Efter en kort gåtur er du allerede fremme ved butikkerne, restauranterne og barerne i dette sjove og smukke ferieområde. Cala Gran-stranden, der ligger i en smuk bugt, ligger også kun en kort gåtur væk. Cala D’ors andre bugter er også smukke og kan ligeledes findes i nærheden.
Foretrækker du at opholde dig ved poolen? Så slå dig ned på en liggestol og nyd solen dagen lang i den velholdte have. Din yndlingsdrink serveres i poolbaren, og der er også en terrasse, hvor du kan skåle med resten af dit rejseselskab. Lejlighederne er også meget moderne, og du vil helt sikkert føle dig hjemme her. Husk også at bruge en dag på at udforske resten af Mallorca. God ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!