Lejligheder Neptuno

Lejligheder Neptuno

kr. 864,00

Lejligheder Neptuno er perfekt beliggende, nemlig i hjertet af Calella. Neptuno tilbyder al den komfort og de faciliteter, der er nødvendige for at sikre dig en vidunderlig ferie! Lejlighedshotellets faciliteter omfatter to swimmingpools, og der er desuden et underholdningsprogram.Lejligheden i Neptuno er fuldt udstyrede, og hvis du er i humør til en dag på stranden, er der heldigvis kun få skridt. Ideel. Du kan også gå direkte ind i det gamle centrum, hvor du kan nyde at slentre gennem gaderne og shoppe. Selvfølgelig bør du ikke forlade Calella uden at have smagt ægte spanske tapas! Hvis du vil slippe for menneskemængderne, kan du gå ind i byparken (Parc Dalmou). Her kan du tage et hvil blandt fyrretræer og egetræer. Tag også f.eks. en tur med tog til Barcelona. Togstationen ligger i nærheden. I lejlighederne Neptuno vil du opleve en vidunderlig ferie på Costa Brava.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196739780
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder Neptuno er perfekt beliggende, nemlig i hjertet af Calella. Neptuno tilbyder al den komfort og de faciliteter, der er nødvendige for at sikre dig en vidunderlig ferie! Lejlighedshotellets faciliteter omfatter to swimmingpools, og der er desuden et underholdningsprogram.
Lejligheden i Neptuno er fuldt udstyrede, og hvis du er i humør til en dag på stranden, er der heldigvis kun få skridt. Ideel. Du kan også gå direkte ind i det gamle centrum, hvor du kan nyde at slentre gennem gaderne og shoppe. Selvfølgelig bør du ikke forlade Calella uden at have smagt ægte spanske tapas! Hvis du vil slippe for menneskemængderne, kan du gå ind i byparken (Parc Dalmou). Her kan du tage et hvil blandt fyrretræer og egetræer. Tag også f.eks. en tur med tog til Barcelona. Togstationen ligger i nærheden. I lejlighederne Neptuno vil du opleve en vidunderlig ferie på Costa Brava.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!