Iberostar Malaga Playa

Iberostar Malaga Playa

kr. 4.019,00

Hvis du leder efter en romantisk get away eller en herlig familieferie, hos Hotel Iberostar Malaga Playa oplever du din drømmeferie. Med fantastisk udsigt over middelhavet og stranden for døren, kan man kalde beliggenheden i Torrox Costa perfekt. Tag et skridt ind i en verden af arabisk arkitektur i dette smukke hotel. Det er også herligt at kunne nyde solen ved den store swimmingpool, omringet af palmetræer og grønne omgivelser. Hotellet har noget for enhver smag. Vil du have afslapning og ro kan du tage forbi den smukke spa. Er du til sport kan du besøge fitnessrummet eller golfbanen tæt på hotellet. Der er selvfølgelig også tænkt på de yngste feriegæster, defor står underholdningsteamet klar med de sjoveste aktiviteter under dit ophold.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022701211246967
Kategori:

Beskrivelse

Hvis du leder efter en romantisk get away eller en herlig familieferie, hos Hotel Iberostar Malaga Playa oplever du din drømmeferie. Med fantastisk udsigt over middelhavet og stranden for døren, kan man kalde beliggenheden i Torrox Costa perfekt.
Tag et skridt ind i en verden af arabisk arkitektur i dette smukke hotel. Det er også herligt at kunne nyde solen ved den store swimmingpool, omringet af palmetræer og grønne omgivelser.
Hotellet har noget for enhver smag. Vil du have afslapning og ro kan du tage forbi den smukke spa. Er du til sport kan du besøge fitnessrummet eller golfbanen tæt på hotellet. Der er selvfølgelig også tænkt på de yngste feriegæster, defor står underholdningsteamet klar med de sjoveste aktiviteter under dit ophold.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!