Hotel tent Palmanova

Hotel tent Palmanova

kr. 3.337,00

Hotel tent Palmanova ligger kun få minutters gang fra den dejlige Na Nadala strand. Området er perfekt for rejsende, der ønsker at opdage øen. I nærheden finder du flere parker, strande og et stort vandland.Hotellet har en udendørs swimmingpool, restaurant, bar og poolbar. Receptionen er tilgængelig 24/7 og hjælper dig gerne med at planlægge dit næste eventyr. Og er du klar til en drink? Baren i hotelteltet Palmanova er åben dag og nat, og der er snackmaskiner til at opfylde alle dine snack-ønsker. De komfortable og moderne værelser har en fredelig atmosfære og er udstyret med Wi-Fi. Her kan du slappe af! Som en ekstra bonus tilbyder hotellet en lækker brunch hver dag indtil kl. 13:30.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700951974708
Kategori:

Beskrivelse

Hotel tent Palmanova ligger kun få minutters gang fra den dejlige Na Nadala strand. Området er perfekt for rejsende, der ønsker at opdage øen. I nærheden finder du flere parker, strande og et stort vandland.
Hotellet har en udendørs swimmingpool, restaurant, bar og poolbar. Receptionen er tilgængelig 24/7 og hjælper dig gerne med at planlægge dit næste eventyr. Og er du klar til en drink? Baren i hotelteltet Palmanova er åben dag og nat, og der er snackmaskiner til at opfylde alle dine snack-ønsker. De komfortable og moderne værelser har en fredelig atmosfære og er udstyret med Wi-Fi. Her kan du slappe af! Som en ekstra bonus tilbyder hotellet en lækker brunch hver dag indtil kl. 13:30.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!