Hotel President

Hotel President

kr. 954,00

Hotel President har alle gode faciliteter til en dejlig ferie på Costa Brava. På hotellet finder du to store swimmingpools, en hyggelig terrasse med liggestole til at slappe af i solen og en poolbar til at slukke tørsten. Værelserne er hyggeligt indrettet og kan rumme op til 4 personer. I restauranten venter en lækker buffet hver dag, nogle dage baseret på et tema. Efter middagen har du muligheden for, at nyde live musik eller en danseforestilling. Til familiens yngste er der en børnepool og en legeplads, hvor de kan klatre. Vælger du at booke ferie i højsæsonen er børneklubben åben, hvor sjove spil og andre sportsaktiviteter er arrangeret. Hotel President anbefales til familier, der ønsker en dejlig ferie med adskillige faciliteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196703018
Kategori:

Beskrivelse

Hotel President har alle gode faciliteter til en dejlig ferie på Costa Brava. På hotellet finder du to store swimmingpools, en hyggelig terrasse med liggestole til at slappe af i solen og en poolbar til at slukke tørsten. Værelserne er hyggeligt indrettet og kan rumme op til 4 personer.
I restauranten venter en lækker buffet hver dag, nogle dage baseret på et tema. Efter middagen har du muligheden for, at nyde live musik eller en danseforestilling.
Til familiens yngste er der en børnepool og en legeplads, hvor de kan klatre. Vælger du at booke ferie i højsæsonen er børneklubben åben, hvor sjove spil og andre sportsaktiviteter er arrangeret. Hotel President anbefales til familier, der ønsker en dejlig ferie med adskillige faciliteter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!