Hotel Poseidon Playa

Hotel Poseidon Playa

kr. 3.308,00

I den hyggelige spanske by Benidorm ligger Hotel Poseidon Playa, der byder på adskillige aktiviteter for både store og små, samt en sandstrand et stenkast fra hotellet. Indkvarteringen består af smagfuldt indrettede værelser der kan rumme op til 3 personer, og det er muligt at tilvælge All Inclusive eller halvpension.Start dagen med en svømmetur i hotellets swimmingpool eller nyd solen på terrassen. Er du den aktive type står underholdningsteamet klar med aktiviteter som fx vandaerobic. Til familiens yngste er der børneklub med forskellige aktiviteter og underholdning. Hotel Poseidon Playa anbefales til familier og par, der ønsker ferie med mange aktiviteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921102678
Kategori:

Beskrivelse

I den hyggelige spanske by Benidorm ligger Hotel Poseidon Playa, der byder på adskillige aktiviteter for både store og små, samt en sandstrand et stenkast fra hotellet. Indkvarteringen består af smagfuldt indrettede værelser der kan rumme op til 3 personer, og det er muligt at tilvælge All Inclusive eller halvpension.
Start dagen med en svømmetur i hotellets swimmingpool eller nyd solen på terrassen. Er du den aktive type står underholdningsteamet klar med aktiviteter som fx vandaerobic. Til familiens yngste er der børneklub med forskellige aktiviteter og underholdning. Hotel Poseidon Playa anbefales til familier og par, der ønsker ferie med mange aktiviteter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!