Aqua Hotel Promenade

Aqua Hotel Promenade

kr. 1.395,00

Aqua Hotel Promenade ligger lige i centrum og direkte på Pineda de Mar’s strandpromenade, hvor du finder butikker, barer og restauranter. Den langstrakte strand ligger lige i nærheden: efter blot et par skridt står du allerede med fødderne i sandet. Hotellet har luksuriøse værelser og alle de faciliteter, du har brug for til en dejlig, afslappende ferie på Costa Brava.Hvis du er vild med sport og spil, er det her, du skal være. Der er en swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, og underholdningsteamet arrangerer spil i løbet af sæsonen. I højsæsonen kan du endda deltage i sportsaktiviteter på stranden. Miniklubben er åben hele sommeren for alle børn, der ønsker at blive underholdt, og om aftenen kan de danse på minidiskoteket.Hvis du ønsker at træne, men ikke i grupper, kan du besøge fitnesscenteret. Hvis du gerne vil forkæles lidt ekstra bagefter, kan du bestille en god massage. Når aftenen falder på, venter en lækker buffet på dig. Bagefter kan du nyde et show, levende musik eller deltage i et sjovt spil.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196736749
Kategori:

Beskrivelse

Aqua Hotel Promenade ligger lige i centrum og direkte på Pineda de Mar’s strandpromenade, hvor du finder butikker, barer og restauranter. Den langstrakte strand ligger lige i nærheden: efter blot et par skridt står du allerede med fødderne i sandet. Hotellet har luksuriøse værelser og alle de faciliteter, du har brug for til en dejlig, afslappende ferie på Costa Brava.
Hvis du er vild med sport og spil, er det her, du skal være. Der er en swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, og underholdningsteamet arrangerer spil i løbet af sæsonen. I højsæsonen kan du endda deltage i sportsaktiviteter på stranden. Miniklubben er åben hele sommeren for alle børn, der ønsker at blive underholdt, og om aftenen kan de danse på minidiskoteket.
Hvis du ønsker at træne, men ikke i grupper, kan du besøge fitnesscenteret. Hvis du gerne vil forkæles lidt ekstra bagefter, kan du bestille en god massage. Når aftenen falder på, venter en lækker buffet på dig. Bagefter kan du nyde et show, levende musik eller deltage i et sjovt spil.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!