THB Lanzarote Beach

THB Lanzarote Beach

kr. 4.394,00

THB Lanzarote Beach er perfekt til en dejlig ferie på den smukke, specielle ø Lanzarote. Her kan du nyde alle de fine faciliteter, som dette dejlige feriested har at byde på.Til at begynde med er der en stor swimmingpool til flere timers vandsjov omgivet af en solterrasse med solsenge til afslapning. Der er god mad i de forskellige restauranter, og hvis du har lyst til en forfriskende drink, kan du få det i en af barerne. Børnene har det også sjovt på legepladsen og i miniklubben. Hvis du kan lide at gå på stranden, er du kommet til det rette sted, for efter en kort gåtur står du allerede med fødderne i sandet. Sidst, men ikke mindst, er værelserne fuldt udstyret med alt du behøver til en vellykket ferie.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955667314
Kategori:

Beskrivelse

THB Lanzarote Beach er perfekt til en dejlig ferie på den smukke, specielle ø Lanzarote. Her kan du nyde alle de fine faciliteter, som dette dejlige feriested har at byde på.
Til at begynde med er der en stor swimmingpool til flere timers vandsjov omgivet af en solterrasse med solsenge til afslapning. Der er god mad i de forskellige restauranter, og hvis du har lyst til en forfriskende drink, kan du få det i en af barerne.
Børnene har det også sjovt på legepladsen og i miniklubben. Hvis du kan lide at gå på stranden, er du kommet til det rette sted, for efter en kort gåtur står du allerede med fødderne i sandet. Sidst, men ikke mindst, er værelserne fuldt udstyret med alt du behøver til en vellykket ferie.

Copyright 2024 - Pilanto Aps