Luna Park Hotel Yoga & Spa

Luna Park Hotel Yoga & Spa

kr. 860,00

Det smukke Luna Park Hotel Yoga & Spa ligger kun en kort gåtur fra den lange strand. Sammen med Hotel Luna Club udgør dette hotel et fælles kompleks: De to hoteller er forbundet af swimmingpoolen i midten og receptionen.Luna Park og Luna Club er kendt for deres gode beliggenhed og luksuriøse faciliteter. Så du kan slappe af i jacuzzien, tage en dukkert i den opvarmet indendørs pool eller bestille en god massage. Er du i humør til sport? Så tag et spil beachvolley eller besøg fitnesscentret. Hvis du også vil se noget af det omkringliggende område, kan du leje cykler på hotellet og udforske regionen.Luna Park Hotel Yoga & Spa er et ‘slow travel’-hotel. Derfor har poolområdet en afslappet atmosfære hvor du kan nyde solen i ro og fred. Hele dagen tilbydes der yoga, meditation, tai chi og watsu på stranden eller i hotellets yogalokale (med indendørs pool). Der er også for nylig kommet en zone kun for voksne, hvor man kan slappe endnu mere af.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955457336
Kategori:

Beskrivelse

Det smukke Luna Park Hotel Yoga & Spa ligger kun en kort gåtur fra den lange strand. Sammen med Hotel Luna Club udgør dette hotel et fælles kompleks: De to hoteller er forbundet af swimmingpoolen i midten og receptionen.
Luna Park og Luna Club er kendt for deres gode beliggenhed og luksuriøse faciliteter. Så du kan slappe af i jacuzzien, tage en dukkert i den opvarmet indendørs pool eller bestille en god massage. Er du i humør til sport? Så tag et spil beachvolley eller besøg fitnesscentret. Hvis du også vil se noget af det omkringliggende område, kan du leje cykler på hotellet og udforske regionen.
Luna Park Hotel Yoga & Spa er et ‘slow travel’-hotel. Derfor har poolområdet en afslappet atmosfære hvor du kan nyde solen i ro og fred. Hele dagen tilbydes der yoga, meditation, tai chi og watsu på stranden eller i hotellets yogalokale (med indendørs pool). Der er også for nylig kommet en zone kun for voksne, hvor man kan slappe endnu mere af.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!