Luna Club Hotel Yoga & Spa

Luna Club Hotel Yoga & Spa

kr. 939,00

Kun 300 meter fra stranden ligger det smukke Luna Club Hotel Yoga & Spa. Sammen med Hotel Luna Park udgør dette hotel et fælles kompleks: De to hoteller er forbundet af den smukke swimmingpool i midten og receptionen.Luna Club Hotel Yoga & Spa er et “slow travel”-hotel, hvilket betyder, at der ikke er livlig musik eller underholdning ved hovedpoolen. Aktiviteterne organiseres andre steder på hotellet, så du kan slappe af i fred på terrassen ved poolen. Der er også heldagsaktiviteter på stranden eller i hotellets yogarum (med indendørs pool), som omfatter yoga, meditation og tai chi. Der er også for nylig kommet en zone kun for voksne til endnu mere afslapning.Luna Club Hotel Yoga & Spa er kendt for sin gode beliggenhed og luksuriøse faciliteter. Du kan f.eks. slappe af i jacuzzien eller tage en svømmetur i den udendørs pool.Maden på hotellet er i den grad noget at se frem til. Måltiderne tilberedes som show-cooking. En særlig detalje er, at nogle af retterne tilberedes i små pander ved buffeten. Så du tager din egen pande med den ret, du bedst kan lide.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955457335
Kategori:

Beskrivelse

Kun 300 meter fra stranden ligger det smukke Luna Club Hotel Yoga & Spa. Sammen med Hotel Luna Park udgør dette hotel et fælles kompleks: De to hoteller er forbundet af den smukke swimmingpool i midten og receptionen.
Luna Club Hotel Yoga & Spa er et “slow travel”-hotel, hvilket betyder, at der ikke er livlig musik eller underholdning ved hovedpoolen. Aktiviteterne organiseres andre steder på hotellet, så du kan slappe af i fred på terrassen ved poolen. Der er også heldagsaktiviteter på stranden eller i hotellets yogarum (med indendørs pool), som omfatter yoga, meditation og tai chi. Der er også for nylig kommet en zone kun for voksne til endnu mere afslapning.
Luna Club Hotel Yoga & Spa er kendt for sin gode beliggenhed og luksuriøse faciliteter. Du kan f.eks. slappe af i jacuzzien eller tage en svømmetur i den udendørs pool.
Maden på hotellet er i den grad noget at se frem til. Måltiderne tilberedes som show-cooking. En særlig detalje er, at nogle af retterne tilberedes i små pander ved buffeten. Så du tager din egen pande med den ret, du bedst kan lide.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!