Lejligheder Zafiro Tropic

Lejligheder Zafiro Tropic

kr. 4.295,00

Lejligheder Zafiro Tropic er et fantastisk sted for en dejlig ferie! Her er der mange faciliteter for både store og små. Lejlighederne er beliggende en kort gåtur fra den smukke, brede strand i Alcudia samt tæt på den smukke, store havn med butikker, barer og restauranter.Lejligheder Zafiro Tropic har en stor swimmingpool omgivet af en terrasse, hvor du kan nyde solen i timevis. For børn er her også en separat swimmingpool med en meget flot piratbåd og rutsjebane. Til de, der ønsker fred og ro er her også en swimmingpool for voksne (18+). Er du glad for sport og spil, kan du deltage i spil som minigolf og volleyball. Du har også mulighed for at træne eller leje cykler og udforske de smukke omgivelser. De mindste feriegæster kan forbrænde energien på hoppeborgen og det enorme klatrestativ. Lejligheder Zafiro Tropic anbefales til familier, der ønsker en dejlig ferie med masser af faciliteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196736519
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder Zafiro Tropic er et fantastisk sted for en dejlig ferie! Her er der mange faciliteter for både store og små. Lejlighederne er beliggende en kort gåtur fra den smukke, brede strand i Alcudia samt tæt på den smukke, store havn med butikker, barer og restauranter.
Lejligheder Zafiro Tropic har en stor swimmingpool omgivet af en terrasse, hvor du kan nyde solen i timevis. For børn er her også en separat swimmingpool med en meget flot piratbåd og rutsjebane. Til de, der ønsker fred og ro er her også en swimmingpool for voksne (18+).
Er du glad for sport og spil, kan du deltage i spil som minigolf og volleyball. Du har også mulighed for at træne eller leje cykler og udforske de smukke omgivelser. De mindste feriegæster kan forbrænde energien på hoppeborgen og det enorme klatrestativ. Lejligheder Zafiro Tropic anbefales til familier, der ønsker en dejlig ferie med masser af faciliteter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!