Lejligheder Viva Blue & SPA

Lejligheder Viva Blue & SPA

kr. 4.454,00

Lejlighedshotel Viva Blue & SPA ligger lige ved siden af den smukke park og kun en kort gåtur fra den fantastiske strand Playa de Muro. Her finder du alle de faciliteter, du har brug for til en skøn og ubekymret ferie på Mallorca. Hvad med for eksempel en dejlig stor swimmingpool og et spa med sauna og opvarmet indendørs pool?Lejlighederne på Viva Blue er smukt indrettede. For elskere er der også lejligheder med privat terrasse. På denne luksuriøse terrasse kan du dase dagen lang på fine solsenge og boble i din egen jacuzzi. Hvis du foretrækker at slappe af ved poolen, er der en pool kun for voksne, hvor du kan læse en bog i fred og ro.Hvis du kan lide sport og spil, er dette stedet at være. Du kan leje cykler og svømme baner i den olympiske pool, eller du kan deltage i vandaerobic og fodbold. Børnene kommer ikke til at kede sig et øjeblik på denne ferie. Vandsjovet fortsætter ved swimmingpoolen med piratbåd og vandrutsjebaner, og det er nemt at få venner i miniklubben. Om aftenen møder de disse venner på minidiskoteket, sikke en fest!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196674713
Kategori:

Beskrivelse

Lejlighedshotel Viva Blue & SPA ligger lige ved siden af den smukke park og kun en kort gåtur fra den fantastiske strand Playa de Muro. Her finder du alle de faciliteter, du har brug for til en skøn og ubekymret ferie på Mallorca. Hvad med for eksempel en dejlig stor swimmingpool og et spa med sauna og opvarmet indendørs pool?
Lejlighederne på Viva Blue er smukt indrettede. For elskere er der også lejligheder med privat terrasse. På denne luksuriøse terrasse kan du dase dagen lang på fine solsenge og boble i din egen jacuzzi. Hvis du foretrækker at slappe af ved poolen, er der en pool kun for voksne, hvor du kan læse en bog i fred og ro.
Hvis du kan lide sport og spil, er dette stedet at være. Du kan leje cykler og svømme baner i den olympiske pool, eller du kan deltage i vandaerobic og fodbold. Børnene kommer ikke til at kede sig et øjeblik på denne ferie. Vandsjovet fortsætter ved swimmingpoolen med piratbåd og vandrutsjebaner, og det er nemt at få venner i miniklubben. Om aftenen møder de disse venner på minidiskoteket, sikke en fest!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!