Lejligheder Parque Mar

Lejligheder Parque Mar

kr. 2.433,00

Parque Mar har en smuk beliggenhed i Cala D’Or: Fra den store, grønne have med palmer og fyrretræer har man en fantastisk udsigt over havet. Der er kun en kort gåtur til stranden, som ligger i en smuk bugt. Parque Mar-lejlighederne ligger i lave, hvide bygninger, som er typiske for Cala D’Or og omegn. De fleste lejligheder har udsigt over havet. De er alle forskelligt indrettet, da hver lejlighed har sin egen administrator, som tager sig af indretningen og vedligeholdelsen. Til en dejlig, forfriskende dukkert er der to smukke, store swimmingpools og en separat børnepool. Du kan slappe af i solen på terrassen. I skyggen af fyrretræerne er der morgengymnastik eller tai chi-undervisning hver dag, og for børnene er der en sjove miniklub.God mad og drikke på ferien er selvfølgelig også vigtigt. Poolbaren byder på lækre snacks, lette måltider og kølige drinks. Restauranten har en omfattende buffet hver dag, og Copacabana Bar serverer lækre cocktails. Efter middagen er der levende musik eller et folkloreshow.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196670291
Kategori:

Beskrivelse

Parque Mar har en smuk beliggenhed i Cala D’Or: Fra den store, grønne have med palmer og fyrretræer har man en fantastisk udsigt over havet. Der er kun en kort gåtur til stranden, som ligger i en smuk bugt. Parque Mar-lejlighederne ligger i lave, hvide bygninger, som er typiske for Cala D’Or og omegn. De fleste lejligheder har udsigt over havet. De er alle forskelligt indrettet, da hver lejlighed har sin egen administrator, som tager sig af indretningen og vedligeholdelsen. Til en dejlig, forfriskende dukkert er der to smukke, store swimmingpools og en separat børnepool. Du kan slappe af i solen på terrassen. I skyggen af fyrretræerne er der morgengymnastik eller tai chi-undervisning hver dag, og for børnene er der en sjove miniklub.
God mad og drikke på ferien er selvfølgelig også vigtigt. Poolbaren byder på lækre snacks, lette måltider og kølige drinks. Restauranten har en omfattende buffet hver dag, og Copacabana Bar serverer lækre cocktails. Efter middagen er der levende musik eller et folkloreshow.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!