Ilunion Costa Sal

Ilunion Costa Sal

kr. 4.683,00

Hotel Ilunion Costa Sal ligger fem minutter fra den skønne Matagorda-strand i Puerto del Carmen. Et indkøbscenter med barer, restauranter og supermarkeder ligger mindre end 200 meter fra hotellet. Bussen, som stopper ca. 50 meter væk, kører hvert 30. minut til Puerto del Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Teguise. På dette 4-stjernede hotel kan du slappe helt af, ved en af de to swimmingpools eller tage dig en forfriskende dukkert. Der er selvfølgelig også tænkt på børnene. De får det, med garanti, sjovt i en af børnepoolene eller børneklubben. Vil du brænde noget energi af? Så tag et spil tennis eller padel på en af banerne. Eller benyt hotellets fitnesscenter. Om aftenen kan du spise en lækker middag på restaurant Zest. Og som afslutning på dagen kan du bestille endnu en drink i Coopers bar.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700196703054
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Ilunion Costa Sal ligger fem minutter fra den skønne Matagorda-strand i Puerto del Carmen. Et indkøbscenter med barer, restauranter og supermarkeder ligger mindre end 200 meter fra hotellet. Bussen, som stopper ca. 50 meter væk, kører hvert 30. minut til Puerto del Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Teguise.
På dette 4-stjernede hotel kan du slappe helt af, ved en af de to swimmingpools eller tage dig en forfriskende dukkert. Der er selvfølgelig også tænkt på børnene. De får det, med garanti, sjovt i en af børnepoolene eller børneklubben. Vil du brænde noget energi af? Så tag et spil tennis eller padel på en af banerne. Eller benyt hotellets fitnesscenter.
Om aftenen kan du spise en lækker middag på restaurant Zest. Og som afslutning på dagen kan du bestille endnu en drink i Coopers bar.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!