Hotel H10 Lanzarote Princess

Hotel H10 Lanzarote Princess

kr. 4.956,00

Hotel H10 Lanzarote Princess er et paradis for dem, der rejser med børn. For de små feriegæster er der nemlig masser at lave på dette hotel. De kan klatre og kravle rundt på legepladsen, og der er en særlig børnepool med piratskib og rutsjebane. Børneklubben arrangerer aktiviteter i løbet af dagen, og om aftenen er børnenes diskotek en fantastisk mulighed. Skal du på ferie med teenagere? Der er også masser at lave for dem. Stranden ligger lige rundt om hjørnet, så en dag med snorkling er et must. Der er også en særlig teenageklub, som arrangerer aktiviteter for teenagere. Hotellet har både en indendørs og en udendørs pool, så hvis solen ikke skinner, kan du bare tage en dukkert i poolen. For ultimativ afslapning kan du besøge hotellets wellnesscenter. Slap af i saunaen, få en massage eller bestil en af skønhedsbehandlingerne for at sikre, at du er udhvilet til resten af dagen. Hotel H10 Lanzarote har også masser at tilbyde sportsentusiaster. Der er fitnessrum, aquagym i swimmingpoolen og minigolf. Der er noget for enhver smag. Du kan også nyde en cocktail i en af hotellets barer. Hver dag kan du nyde alle de gode sager, der serveres på morgen- og aftenbuffeten. Vil du spise noget anderledes? Derefter kan du tage en bid mad på den italienske restaurant, hvor duften af pizza og pasta hænger i luften. Værelserne er moderne og har plads til både par og familier. Samtlige værelser har egen balkon med udsigt over enten Lanzorate-bjergene eller Atlanterhavet, så du er garanteret en smuk udsigt!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921098059
Kategori:

Beskrivelse

Hotel H10 Lanzarote Princess er et paradis for dem, der rejser med børn. For de små feriegæster er der nemlig masser at lave på dette hotel. De kan klatre og kravle rundt på legepladsen, og der er en særlig børnepool med piratskib og rutsjebane. Børneklubben arrangerer aktiviteter i løbet af dagen, og om aftenen er børnenes diskotek en fantastisk mulighed. Skal du på ferie med teenagere? Der er også masser at lave for dem. Stranden ligger lige rundt om hjørnet, så en dag med snorkling er et must. Der er også en særlig teenageklub, som arrangerer aktiviteter for teenagere. Hotellet har både en indendørs og en udendørs pool, så hvis solen ikke skinner, kan du bare tage en dukkert i poolen.
For ultimativ afslapning kan du besøge hotellets wellnesscenter. Slap af i saunaen, få en massage eller bestil en af skønhedsbehandlingerne for at sikre, at du er udhvilet til resten af dagen. Hotel H10 Lanzarote har også masser at tilbyde sportsentusiaster. Der er fitnessrum, aquagym i swimmingpoolen og minigolf. Der er noget for enhver smag. Du kan også nyde en cocktail i en af hotellets barer. Hver dag kan du nyde alle de gode sager, der serveres på morgen- og aftenbuffeten. Vil du spise noget anderledes? Derefter kan du tage en bid mad på den italienske restaurant, hvor duften af pizza og pasta hænger i luften. Værelserne er moderne og har plads til både par og familier. Samtlige værelser har egen balkon med udsigt over enten Lanzorate-bjergene eller Atlanterhavet, så du er garanteret en smuk udsigt!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!