Hotel Evenia Olympic Park/Garden

Hotel Evenia Olympic Park/Garden

kr. 2.401,00

Evenia Olympic Park/Garden er et unikt hotel i det hyggelige Lloret de Mar. Det har en rolig beliggenhed, men det livlige centrum ligger kun cirka 700 meter væk. På Hotel Olympic Park vil alle have det sjovt. Du kan solbade og slappe af på de fine liggestole ved poolen. Aktive rejsende kan more sig i sportscentret eller på tennisbanen. Og de små har det sjovt i miniklubben eller på legepladsen. Hvis vejret ikke arter sig en dag, kan du tage en dukkert i den indendørs pool. Taget på denne indendørs pool kan også åbnes om sommeren. Evenia Olympic Park/Garden har desuden et fantastisk vandland, hvor du kan have mange timers vandsjov! Der er en pool med en række vandrutsjebaner (min. højde 1,10 meter), og der er en stor vandlegeplads med piratbåd og nogle mindre rutsjebaner for de yngste feriegæster.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702119250116
Kategori:

Beskrivelse

Evenia Olympic Park/Garden er et unikt hotel i det hyggelige Lloret de Mar. Det har en rolig beliggenhed, men det livlige centrum ligger kun cirka 700 meter væk. På Hotel Olympic Park vil alle have det sjovt. Du kan solbade og slappe af på de fine liggestole ved poolen. Aktive rejsende kan more sig i sportscentret eller på tennisbanen. Og de små har det sjovt i miniklubben eller på legepladsen.
Hvis vejret ikke arter sig en dag, kan du tage en dukkert i den indendørs pool. Taget på denne indendørs pool kan også åbnes om sommeren. Evenia Olympic Park/Garden har desuden et fantastisk vandland, hvor du kan have mange timers vandsjov! Der er en pool med en række vandrutsjebaner (min. højde 1,10 meter), og der er en stor vandlegeplads med piratbåd og nogle mindre rutsjebaner for de yngste feriegæster.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!