Hotel Estival El Dorado Resort – Halvpension

Hotel Estival El Dorado Resort – Halvpension

kr. 1.492,00

Hotel Estival El Dorado Resort er et fantastisk feriested for hele familien. Beliggenheden er perfekt; du skal blot krydse promenaden, så står du på stranden, og du kan gå til Cambrils på ca. 20 minutter. Både store og små vil uden tvivl få en skøn ferie her takket være de mange faciliteter.Værelserne er moderne indrettede, og der er flere swimmingpools. Hvad med en pool kun for voksne eller en pool, hvor du kan svømme baner? Og de små feriegæster, er der selvfølgelig også tænkt på; plaskebassinet sikrer timevis af vandsjov. Slap af i spaen med opvarmet pool, jacuzzi, sauna og dampbad.Lækker mad på ferien er naturligvis vigtigt, og derfor er der en à la carte-restaurant, en snackbar og endda tapas, så du rigtigt kan smage på den spanske kultur. Det er også muligt at nyde en kølig drink i en af barerne. Der er endda en bar på stranden, og der tilbydes også vandsportsaktiviteter. På dette fantastiske hotel sætter du dagsordenen!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702116884836
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Estival El Dorado Resort er et fantastisk feriested for hele familien. Beliggenheden er perfekt; du skal blot krydse promenaden, så står du på stranden, og du kan gå til Cambrils på ca. 20 minutter. Både store og små vil uden tvivl få en skøn ferie her takket være de mange faciliteter.
Værelserne er moderne indrettede, og der er flere swimmingpools. Hvad med en pool kun for voksne eller en pool, hvor du kan svømme baner? Og de små feriegæster, er der selvfølgelig også tænkt på; plaskebassinet sikrer timevis af vandsjov. Slap af i spaen med opvarmet pool, jacuzzi, sauna og dampbad.
Lækker mad på ferien er naturligvis vigtigt, og derfor er der en à la carte-restaurant, en snackbar og endda tapas, så du rigtigt kan smage på den spanske kultur. Det er også muligt at nyde en kølig drink i en af barerne. Der er endda en bar på stranden, og der tilbydes også vandsportsaktiviteter. På dette fantastiske hotel sætter du dagsordenen!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!