Gran Vista – Inklusiv billeje

Gran Vista – Inklusiv billeje

kr. 4.483,00

Gran Vista ligger på en bakke i smukke, grønne omgivelser mellem Alicante (ca. 15 km væk) og Santa Pola (ca. 8 km væk). Fra den flotte fælles have har du en fantastisk udsigt over Alicante-bugten og strandene Carabasi og Arenales del Sol. Faktisk kan du se næsten hele Costa Blanca, helt ned til Calpes klippe. De pæne lejligheder ligger i flere bygninger spredt rundt om den smukt anlagte have med store græsplæner. Til at køle af på en varm feriedag, er der to fine swimmingpools. Der er også tænkt på børnene, da begge pools har en børnepool, hvor de kan plaske rundt. Hvis de stadig har energi tilbage efter svømmeturen, kan du tage dem med ud på legepladsen.En kort køretur væk ligger centrum af Acantilado Gran Alacant, hvor du blandt andet finder et indkøbscenter. I nærheden kan du også shoppe lidt og nyde et måltid på en god restaurant. Hver torsdag er der endda et hyggeligt marked længere nede ad gaden! Hvis du vil på stranden, er det bedst at køre i bil. Når du ankommer, kan du nyde solen og havet hele dagen lang.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702116953250
Kategori:

Beskrivelse

Gran Vista ligger på en bakke i smukke, grønne omgivelser mellem Alicante (ca. 15 km væk) og Santa Pola (ca. 8 km væk). Fra den flotte fælles have har du en fantastisk udsigt over Alicante-bugten og strandene Carabasi og Arenales del Sol. Faktisk kan du se næsten hele Costa Blanca, helt ned til Calpes klippe.
De pæne lejligheder ligger i flere bygninger spredt rundt om den smukt anlagte have med store græsplæner. Til at køle af på en varm feriedag, er der to fine swimmingpools. Der er også tænkt på børnene, da begge pools har en børnepool, hvor de kan plaske rundt. Hvis de stadig har energi tilbage efter svømmeturen, kan du tage dem med ud på legepladsen.
En kort køretur væk ligger centrum af Acantilado Gran Alacant, hvor du blandt andet finder et indkøbscenter. I nærheden kan du også shoppe lidt og nyde et måltid på en god restaurant. Hver torsdag er der endda et hyggeligt marked længere nede ad gaden! Hvis du vil på stranden, er det bedst at køre i bil. Når du ankommer, kan du nyde solen og havet hele dagen lang.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!