Gran Hotel Flamingo – Voksenhotel

Gran Hotel Flamingo – Voksenhotel

kr. 2.099,00

Gran Hotel Flamingo ligger i centrum af Lloret de Mar og er omgivet af restauranter, barer, butikker og natteliv. Stranden ligger også meget tæt på, kun 150 meter fra hotellet. Dette er det perfekte sted at bo, hvis du vil nyde solen, nattelivet og den gode mad. Værelserne på hotellet er moderne med trægulv og har alle egen balkon.Selv om der er masser at lave i nærområdet, er det også dejligt at opholde sig på hotellet. Du kan slappe af i solen ved poolen eller nyde en drink i baren. Buffetrestauranten serverer regionale og internationale retter. Udenfor serverer McCallister Taco Surf Bar de bedste tacos og quesadillas. Sportsentusiaster vil også finde masser at give sig i kast med, f.eks. vandsport, cykling og vandreture langs klipperne og bjergene i området. Dette hotel er meget velegnet til par og venner, der ønsker en uforglemmelig ferie i Lloret de Mar.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700952009426
Kategori:

Beskrivelse

Gran Hotel Flamingo ligger i centrum af Lloret de Mar og er omgivet af restauranter, barer, butikker og natteliv. Stranden ligger også meget tæt på, kun 150 meter fra hotellet. Dette er det perfekte sted at bo, hvis du vil nyde solen, nattelivet og den gode mad. Værelserne på hotellet er moderne med trægulv og har alle egen balkon.
Selv om der er masser at lave i nærområdet, er det også dejligt at opholde sig på hotellet. Du kan slappe af i solen ved poolen eller nyde en drink i baren. Buffetrestauranten serverer regionale og internationale retter. Udenfor serverer McCallister Taco Surf Bar de bedste tacos og quesadillas. Sportsentusiaster vil også finde masser at give sig i kast med, f.eks. vandsport, cykling og vandreture langs klipperne og bjergene i området. Dette hotel er meget velegnet til par og venner, der ønsker en uforglemmelig ferie i Lloret de Mar.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!